75.Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu

Vizyon: Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulunun vizyonu, öğrencilerimize olumlu bir öğrenim ortamı sağlamaktır. Bu kapsamda biz; • İyi bir öğrenme kültürü oluşturmak için çabalayacağız, • Bilgiye ve başarıya saygı göstereceğiz ve bağımsız düşünmeyi teşvik edeceğiz, • Her öğrencinin bireysel gelişimine odaklanacağız: onların fiziksel, sosyal ve ruhsal gelişimine önem vereceğiz, • Sorumluluk sahibi genç yetişkinler olarak öğrencilerimizi hazırlayacağız. ELEŞTİRMEK İÇİN DEĞİL DEĞİŞTİRMEK İÇİN BURDAYIZ…

Misyon: Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu olarak; Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerini, sağlamak ve böylece topluma faydalı birer birey olarak yetişmeleri için varız. Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. * Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, * Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, * Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.

Başarılar:

Saatler: 07.20-13.00
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer -

WEB - https://75yilmgermirli.meb.k12.tr

Adres - Mevlana Mahallesi Anaşehir Siteleri 38280 Talas/KAYSERİ

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - 75.YIL MÜHİBE GERMİRLİ ORTAOKULU Adres:Mevlana Mahallesi Anaşehir Siteleri 38280 Talas/KAYSERİ Telefon:0 352 431 27 34 E-Posta:muhibegermirli@gmail.com

Adres - Mevlana Mahallesi Anaşehir Siteleri 38280 Talas/KAYSERİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 5 km, ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.